Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Usluge › Usluge

Usluge


Aromaterapija lica – preporučuje se klijentima koji imaju dehidriranu kožu, bez sjaja, nedostatka mekoće i tonusa. Nakon tretmana koža je sjajna, tonifikovana i kompaktna.

Aromaterapija tela – tehnika kišnih kapi-Young Living. Tretman se izvodi na stopalima i kičmi uz odabrana eterična ulja. Deluje smirujuće i okrepljujuće, povećava energiju, harmonizuje telo, i olakšava protok energije kroz telo. Preporučuje se onima koji se osećaju premoreno, bezvoljno, iscrpljeno i onima koji se nedovoljno kreću i vežbaju.

Aromaterapija stopala – stopalo je mapa tela, idealno za dejstvo eteričnih ulja i stimulaciju celog tela. Preporučuju se onima koji imaju bol u stopalima i koji osećaju umor.

Aromaterapija stomaka – aplikacija eteričnih ulja u zoni abdomena, osobama pod stresom, usporenim metabolizmom i osobama koje imaju nadutost i napetost stomaka.

Aromaterapija kose – preporučuje se svima koji žele da stimulišu rast dlake.

 

Nega lica:

- Osnovni tretman – dubinsko čišćenje sa hidratacijom, tretman se odnosi na sve tipove kože koje imaju problem sa neuravnoteženim lučenjem seruma, dehidrirane hiper reaktivne, osetljive, kuperozne i aknozne

- Voćne kiseline – 1. Lakto piling za područje podočnjaka i usana;   2.piling sa mendeličnom kiselinom za lice i vrat… ovi kremasti pilinzi nežno i efikasno deluju na sve nepravilnosti na licu i vratu, ubrzavaju regeneraciju ćelija, uklanjaju znake starenja, ožiljke od akni, i ostale nepravilnosti na koži. Rezultat je blistav i ujednačen ten.

- Anti Age tretmani za zrele koze – deluju na bore, pore i ten. Ovi tretmani su prilagođeni svim tipovima zrele kože. To je miks aktivnih sastojaka koji jača odbrambenu sposobnost kože, stimuliše regeneraciju i eliminiše znake starenja i stresa. Koža deluje zdravo, glatko i blistavo.

- Mezoterapija bez igle – primenjuje se kod sledećih promena: pad tonusa lica, promena svežine, i jedrine kože. Potpuno bezbedan i komforan tretman.

 

Tretmani tela:

- Hidratacija tela – Namenjena za sve tipove kože, vraća mekoću i sjaj celom telu, hidrira epiderm preko 70%. Preporučuje se svima.

- Piling tela – dubinski piling tela na bazi minerala i biljaka, drenira i pruža osećaj glatkoće i nežnosti na dodir. Preporučuje se posle letovanja.

- Anti Celulit tretmani – radi se u seriji tretmana u zavisnosti od starosti i građe klijenta. Sprovode se posebni protokoli personalizovanog za svakog klijenta: karton, anamneza, merenje obima, dinamika tretmana

- Tretman Grudi – Duboka hidratacija u predelu grudi posle čega grudi izgledaju tonifikovano i hidrirano, povećanog volumena i ublaženih strija.

- Tretman Nadlaktica – Sprovodi se hidratacija i tonifikacija regije nadlaktica. Preporučuje se klijentima koji su izgubili na težini

 

Hijaluronski fileri:
Popunjavanje bora, povećanje usana, korekcija asimtrije lica

Hijaluronski fileri se koriste za  popunjavanje bora, useka, oblikovanje  usana koje sa godinama izgube volumen , korekciju volumena tkiva lica i modeliranje pri opuštanju mekih tkiva lica. Prirodan i podmlađen  afekat  postiže se blagim naglašavanjem jagodica i popunjavanjem volumena obraza. Moguće je korigovati asimetrije  obraza ,nosa..

Postignuti efekat  daje  prirodni izgled uz vidno smanjenje znakova starenja .Efekat je odmah vidljiv nakon tretmana. Savremena tehnologija nam omogućava korišćenje izuzetno kvalitetnih preparata koji ne daju neželjene efekte.

Šta su hijaluronski fileri?

Preparati su u vidu gustog gela koga ćini isprepletena mreža molekula hijaluronske kiseline. Molekuli hijaluronske kiseline su polisaharidi . Hijaluronska kiselina je  sastavni deo našeg tela. Nalazi se i u koži. Njeno prisustvo u koži je čini gipkom ,čvrstvom i dobro hidriranom.Sa godinama je imamo sve manje. Njen gubitak se primećuje već u tridesetim godinama.Ubrizgavanje hijaluronske kiseline nije opasno jer organizam ne reaguje kao na strano telo.

Preparati nisu životinjsklog porekla. Nealergijska je . U telu se resorbuje sporo. Zato je za  održavanje efekta potrebno  ponoviti tretman za 10 do 12 meseci. Ukoliko se tretman ne ponovi vremenom će se izgled vratiti u prvobitno stanje bez posledica.

 

PRP:

PRP mezoterapija i korišćenje PRP sa 3D mezonitima

Ovim tretmanom za kratko vreme postižemo rgeneraciju kože. Plazma sa trombocitima koji sadrže faktore rasta ubrizgava se mezoterapijskim postupkom ili se kombinuje sa tehnikom 3D mezoniti. Tretman je bezbedan  nema mogućnosti za nastamk alergijske reakcije. Faktori  rasta stimulišu podmlađivanje tkiva . Efekat je glatka elastična i zategnutija ,osvežena koža . Nestaju  fine borice i dublje bore postaju pliće. Boja je ravnomernija Ublažava ožiljke strije fleke i akne. Prvi efekat  nastaje  za 7 dana i poboljšava se u periodu od 2 meseca.  Po potrebi se ponavlja .

 

3D Mezoniti

Metoda nehiruškog zatezanja kože. U region  koji želimo da zategnemo uvode se  takne ,elastične i biorazgradive niti u kožu  . Resorbuju se nakon 3 meseca. Za to vreme one pospešuju nastajanje kolagenih vlakana u tom regionu i postiže se  zatezanje kože . Rezultati su vidljivi za mesec dana .Efekat se  povećeva u narednih dva meseca i traje do  dve godine. Efekat je maximalan ako se tretman ponovi za 2 meseca.Lipoliza i mezoterapija

Lipoliza – smanjenje masnih naslaga

Najuspešnije za stomak i bokove . Može se raditi nadlaktica i podvaljak

Radi se 4 tretmana na 2-3 nedelje. Najjači efeakat ako se rasporedi 1 doza preparata  na površini koju pokrivaju dve šake.  Može se rasporediti manja količina po celoj površini stomaka i bokova ili zadnje lože nogu.